Overblijven is ons vak. De Stichting TSO CLUB wil je graag op de hoogte brengen van actuele zaken die er toe doen. Nieuws over de TSO in het algemeen en nieuws vanuit de TSO CLUB indien we iets substantieels te melden hebben. We stellen enkele keren per jaar een nieuwsbrief samen met het essentiële tso-nieuws. Blijf op de hoogte en abonneer je!

EEN GOUDEN STER!

Al binnen het eerste jaar dat TSO CLUB de tussenschoolse opvang verzorgt voor De Brug in Harderwijk heeft de tso-organisatie het keurmerk TSO-voorbeeldschool op zak.

Op dinsdag 9 juli vond de feestelijke uitreiking plaats op het schoolplein, onder toeziend oog van kinderen en personeel van de school.

Na korte speeches van onder andere de trotse schooldirecteur, werd de oorkonde ondertekend door de TSO CLUB-coördinator Judith van Velzen en de vertegenwoordiger van het keurmerk Sheila Hoogeland.

Deze TSO blinkt uit in de relaxte sfeer die heerst binnen de opvang. De ervaren en getrainde medewerkers en de kinderen kennen elkaar goed en dat uit zich in ontspannen gesprekjes en spelletjes met de kinderen. De organisatie en de administratie zijn prima op orde.

De kinderen lunchen in leeftijdsgroepen in aparte ruimtes, waarna zij op twee speelpleinen buiten spelen. Het leuke spelmateriaal, de gezellig begeleide activiteiten en de goede sfeer maakt dat de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Er wordt echt werk gemaakt van de TSO en er is veel en positieve aandacht voor de kinderen. De TSO van De Brug is een goed voorbeeld voor kleine tot middelgrote TSO’s.


Populaire posts van deze blog

VRIJWILLIGERSVEGOEDING GAAT OMHOOG VAN €4,50 NAAR €5,00 PER UUR

De TSO CLUB biedt een uitstekende en gezellige overblijf voor slechts €2,25! Wij nodigen je uit om kennis te maken en je wensen voor de tussenschoolse opvang te bespreken. Neem contact op met de TSO CLUB via info@tsoclub.nl of 06 1056 8557 of 06 5430 4663