Overblijven is ons vak. De Stichting TSO CLUB wil je graag op de hoogte brengen van actuele zaken die er toe doen. Nieuws over de TSO in het algemeen en nieuws vanuit de TSO CLUB indien we iets substantieels te melden hebben. We stellen enkele keren per jaar een nieuwsbrief samen met het essentiële tso-nieuws. Blijf op de hoogte en abonneer je!

VRIJWILLIGERSVEGOEDING GAAT OMHOOG VAN €4,50 NAAR €5,00 PER UUR


Dit is heel goed nieuws want hierdoor wordt het beter mogelijk om een vergoeding van €9 of €10 per keer te verantwoorden en gemakkelijker om vrijwilligers te vinden.

Voor medewerkers onder de 22 jaar stijgt de vergoeding van €2,50 naar €2,75 per uur. Voor jong en oud worden dezelfde maxima gehanteerd: €170 per maand en €1700 per jaar.

Verantwoording

Gebruik voor het afleggen van verantwoording tegenover de Belastingdienst of andere instanties deze handige online calculator. (Coördinatoren van de TSO CLUB en gebruikers van TSO-ASSISTENT: Login en ga naar MEDEWERKERS. De calculator daar is nog iets handiger.)

Melden blijft belangrijk!

Overigens blijft het raadzaam voor vrijwilligers om het altijd te melden bij het UWV of je Gemeente indien je Bijstand geniet, dat je van plan bent vrijwilligerswerk te gaan doen. Regels kunnen namelijk veranderen zoals je ziet.

Bron: Belastingdienst


Populaire posts van deze blog

EEN GOUDEN STER!

De TSO CLUB biedt een uitstekende en gezellige overblijf voor slechts €2,25! Wij nodigen je uit om kennis te maken en je wensen voor de tussenschoolse opvang te bespreken. Neem contact op met de TSO CLUB via info@tsoclub.nl of 06 1056 8557 of 06 5430 4663